Køreglæden vokser med de rigtige dæk

Din CarBiz+ partner er dækekspert og kan give dig den helt rigtige rådgivning, når du vælger dæk.

Valg af dæk har afgørende betydning, ikke alene for sikkerhed og økonomi men også hvad angår affjedringskomfort, støj og styreegenskaber. Det vil ofte være muligt at vælge mellem flere dæktyper til den samme bil og resultatet kan være meget forskelligt.

Det rigtige valg afhænger af din bil og dit kørselsbehov, derfor vil din CarBiz+ partner stille dig nogle vigtige spørgsmål: 

  • By-, landevej- eller motorvejskørsel?
  • Hvor mange kilometer pr. år?
  • Kørestil (sport eller komfort)?

På den baggrund kan den rigtig løsning findes - den løsning der får sikkerhed, økonomi, komfort og styreegenskaber til at gå op i en højere enhed.

Herunder ses et eksempel på tre typer af sommerdæk. Alle vil, i mange tilfælde, kunne monteres på samme bil. Med alle disse dæk er sikkerheden i top - forskellen findes i deres forskellige karakteristik. Med sportsdækket vil der opnås meget kontante og direkte egenskaber, mens touringdækket vil byde på lidt lavere støjniveau og mere komfort. 

                   Touring                                              Sport                                                  Sport

 ER300 RE050A S001

Her er de tilsvarende vinterdæk. Bridgestone LM30 og LM32 er det oplagte valg til touring bilisten. LM35 dækket er til den mere krævende bilist, der kører stærkt og ofte på motorvej i vinterhalvåret. 

 

 LM30_LM32_LM35